Mieshenkilö istuu laiturilla aurinkoisena kesäpäivänä

Yhdistys

Keravan Suojakotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1973 yhteistyössä Keravan sosiaalitoimen ja Keravan seurakunnan aktiivien kanssa. Tuolloin ensisijaisena tavoitteena oli vaikuttaa keravalaisten asunnottomien alkoholistien asuntoasioiden ratkaisemiseksi.

Yhdistyksen ensisijaisena tavoitteena on haasteellisessa elämänvaiheessa tai erilaisissa ongelmatilanteissa olevien ihmisten parissa työskenteleminen ja auttaminen. Yhdistyksen palvelut tukevat ja täydentävät kunnallisia palveluja.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti yhdistyksen tarkoituksena on edistää keravalaisten päihteiden käyttäjien asumisolosuhteita ja ehkäistä päihteiden käytön aiheuttamia ongelmia. Tarkoituksen saavuttamiseksi Suojakotiyhdistys tiedottaa päihdehaitoista ja tuottaa päihdeongelmaisten asumispalveluita.

Yhdistyksen jäsenet valitsevat vuosittain huhtikuussa vuosikokouksessa yhdistykselle hallituksen. Hallituksessa on viidestä kuuteen jäsentä sekä edustus kunnan ja seurakunnan organisaatioista.

Yhdistyksen jäsenasiat sähköpostitse info@suojakoti.fi

Hallitus

Keravan suojakotiyhdistyksellä on aktiivinen hallitus, joka kokoontuu 9-10 kertaa vuodessa. Hallituskaudeksi 2020-2021 hallitukseen valittiin viisi jäsentä. Hallituksen puheenjohtajana toimii Päivi Virtanen.